Õpi surfama! Windsurfi algkoolitused! +3725228018

neljapäev, 11. detsember 2014

" Surfi- ja seiklusreis Kosi saarele! 09.05-19.05.2015"

Me teeme seda jälle!
“Elu on surf ja surf on seiklus!”

SURFI- JA SEIKLUSREIS KOSI SAARELE!
Tere Sulle, surfi- ja seiklustehuviline!

Kas oled juba jõudnud otsustada, millal võtta aeg maha iseenda jaoks, tegeleda Sulle armsate asjadega, lugeda, peesitada või alustada millegi täiesti uue ja põnevaga?
Kui mitte, siis kutsun Sind kaasa järjekordsele surfi- ja seiklusreisile! Sellel korral on sihtkohaks Kosi saar!
Tule ja ava oma surfi- ja suvehooag 2015 just seal!

AEG: 09.05- 19.05.2015

SIHTKOHT- Kefalos/ Kosi saar

Kós on Dodekaneesi saarerühma suuruselt kolmas saar peale Rhodost ja Kárpathost. Kósi pindala on 290 km2. Kósil on 112 kilomeetrit rannajoont, millest suurem osa on liivarand. Põhjaküljest on saar üsna tasane, kuid lõunapool asub kõrgeim tipp, 875-meetrine Dikeos. Meie sihtkoht Kefalos, on imeilus väike külake Kosi saare läänepoolsel küljel, 40 km pealinnast Kosist. Küla asub Kefalose lahe ääres, mis pakub suurepäraseid võimalusi tegelemaks erinevate veespordialadega. Päikese nautlejad leiavad omale soovi korral nii privaatseid, kui suure rahvahulgaga erinevaid randasid.

MILLEGA JA KUIDAS

Me ei tee midagi lihtsat, sest meis voolab hulk seiklejatele omast verd ja uued kogemused rikastavad igapäevast elu! Meile meeldib veeta aega erinevates lennujaamades ning kasutada sihtkohta jõudmiseks kõik võimalikke viise! Lisaks, ei maadle me isikliku varustuse vedamisega, vaid võtame kaasa oma käsipagasi. Soovi korral mahutame oma supelkostüümid ja trapetsid ühisesse pagasisse.
Meie lend väljub Riiast, kuhu jõudmiseks kasutame spetsiaalselt tellitud bussi. Ryanair toimetab meid Riiast Bergamosse, kus me peale väikest ooteaega suundume Kosi lennule.
Et tagasitulek oleks samuti põnev, kasutame samal päeval väljumistega suisa 3 erinevat lendu, et ikka õhtuks turvaliselt koju pääseda.
Kosi lennujaamas ootab meid transfeer, kes meid kenasti õigesse kohta toimetab. Transfeeri kasutame ka lennujaama tagasi pääsemiseks.

MAJUTUS

Majutuseks oleme valinud Kreeka päraselt lihtsad, 2 kohalised stuudio toad, mis on varustatud väikese kööginurga ja terrassiga. Kõik vajalik selfcateringi toitlustuseks. Kes ise toidu tegemisega ei soovi tegeleda, selle jaoks on ümbruskonnas hulgaliselt erinevaid söögikohti.

SURFIKOHT

Kefalose laht- ideaalne nii algajatele, kui ekspertidele, ole Sa kiiruse armastaja, freestyler või nii sama harrastaja.
Hommikused tuuleolud soosivad laste ja algajate surfioskuste omandamist ja harjutamist. Pärastlõunane tugevnev tuul sobib harjutamiseks nii juba alustanud, kui edasijõudnud surfarile. Tuule maksimum on päeval ajavahemikul kl 13- 16. Kella 18- st tuul tavaliselt vaikib.
Tuule suunaks põhi, sideshore.

LIHTSALT SEIKLEJALE

Sind ootab Kosi saarel suur hulk ajaloolisi vaatamisväärsusi, imekauneid randasid, kus päevitada ja puhata. Saarel ringi seiklemiseks saad laenutusest valida kas rolleri või jalgratta. Autot ei keela samuti keegi!

KLUBI JA VARUSTUSE RENT

Meie koostööpartneriks on juba järgi proovitud ning meie poolt kõrge hinnangu saanud Vetratoria center, mis asub täpselt Kefalose lahe ääres keskel. Klubi on avatud kl 9.00- 18.00. Rentimiseks on 2013 ja 2014 RRD varustus ning kui meil veab, siis on selleks ajaks kohal ka 2015 aasta asjad!
Klubi juures tegutseb Kreeka köögiga restoran, mis on avatud kl 10-st hommikul kuni kella 11-ni õhtul.
Lisainfot klubi kohta leiad siit-http://greece.vetratoria.ru/en

INFO

Hind 425.-

Sisaldab transfeeri Tallinn- Riia lennujaam, edasi tagasi lendusid, transfeere majutuskohta ja tagasi, majutust min. 2 inimest toas.

Lisatasu eest: varustuse rent, toitlustus, BQ õhtud surfiklubis, ekskursioonid, koolitus. Täpsem hinnainfo veidi aja pärast.

Registreerimine kuni 20.01.15. Kohtade arv on piiratud.

Lisainfo ja küsimused: kristakarik@hotmail.com või 5228018
POSTITUSED

Kommentaare ei ole: