Õpi surfama! Windsurfi algkoolitused! +3725228018

laupäev, 28. mai 2011

Hurraaaa! 28.05.2011

Hurraaaa ja alanud ta ongi!
No küll veidi omapäraselt, aga kes ütleb, et alustama peab teistmoodi, kui mina seda sellel aastal tegin.
Ühel ilusal kevadpäeval, kui lubas tuult, vedisin oma asjad autosse ja mõtlesin, milline kaunis päev surfi alustamiseks. No jah, mida ma ei osanud arvata, oli see, et see "milline kaunis päev" keerab ennast selliseks, et tappes ka vette ei lähe. Vähemalt asjad said kolmandalt korruselt veetud veele vähe lähemale. Sellest ühest ilusast päevast järgmisel, olin ma jälle täiesti kindel, et vot, see on nüüd see kõige õigem päev. See "õigem päev" kujunes 9 kraadiseks päikeseliseks ilmaks, millega ma Püünsis olevasse 6 kraadisesse vette keeldusin minemast. Asja positiivset poolt vaadates, siis vähemalt mere ääres sai käidud ja surfiasjadele merd näidatud. Surfijutud said ka aetud, küll Urmase bussis, tuule käest peidus.
Aga täna, vot täna oli kõik teisiti. Margiti ja kõigi teistega, kes arvasid, et Topus tuleb hea päev, sai sinna kogunetud ning jah, peab tõdema, et täiesti tünga päev.
Ma siiski võin mainida, et ma panin asjad kokku, riietusin vastavalt olukorrale ning käisin ka vees. Paari haleda triibuga sain oma hooaja avatud. Hurraaaaa, hurraaaaa! Selleks, et vette saada, kulus meil umbes tund, sest, kuidas Sa paned kokku purje, mis on 10 cm kokku kuivanud ja kõik eelmisest aastast meeles olnud setingud ei pidanud paika. No heakene küll, eks järgmiseks kenaks korraks on ta ehk taas oma õiged kujud võtnud ja saab kiiremini vette ja ehk ka rohkem neid õigeid triibukesi sisse tõmmatud. Vees olime ca pool tundi, kuniks oli võimalik ise purjele toeks olla.
Jah, hooaeg on avatud ja võin ka nüüd kõva häälega karjuda, et näe, TEHTUD!

Hetk tagasi piilusin igaks juhuks oma eelmise aasta sissekandeid ja nüüd on küll põhjust rõõmustada, sain sellel aastal päev varem vette, kui eelmisel! Järelikult TEHTUD ja ei peagi piinlikkusest vee alla vajuma. Margit sai ka uue kogemuse võrra rikkamaks, nimelt siis sai ta teada, mida tähendab mere ääres tuule ootamine :)

2 kommentaari:

AP ütles ...

oi, te ilmselt olite rohkem sadama pool... ei näinudki. aga tüng siiski jäi ära, õhtupoole hakkas püsivalt puhuma.

Surfipiiga ütles ...

AP, me olime seal jah ajavahemikul kl 12.30-16, just siis, kui kaunikesti kõik lõppes. Kahjuks ei olnud seekord aega ootama jääda. Me olime Vello maja juures :)