Õpi surfama! Windsurfi algkoolitused! +3725228018

kolmapäev, 16. detsember 2009

"Tõeline naine"

Vahel tunnen ma ennast tõelise naisena, no just siis, kui öeldakse, et nad ei tea ise ka, mida tahavad. :). Praegu on just see hetk! Täiesti otsustusvõimetu olen, mis küll tegelikult iseloomustab rohkem meesterahvaid. Pean ennast siiski rohkem naiseks ja seega siis kehtib see, et ei tea, mida tahab. Et rohkem mitte keerutada seda lugulaulu, siis millest selline tunne?
Lumi tuli maha ja valgeks läks maa...see tähendab minu jaoks juba mitu aastat, et saab mäele nautimaks lumelauatamist! Aga tuli ka külm, mis tähendab, et jää on kohe kohe kohal.
Ma armastan kohutaval kombel uisutada, aga see pole see, mis hetkel südame rinnus kiiremini kloppima paneb. Mõtetes on hoopis teema, kas lumelaud või talvesurf?
Millegi pärast on ärevus hinges ja pilk peatub tuppa puhkama pandud surfikamal. Ka chatti saab liiga tihedalt pilku visatud, et olla kursis jää paksusega erinevatel järvedel ja surfarite tegemistega. Lumelauasaapad aga seisavad õnnetult kapis ja ma pole neid isegi välja võtnud, et proovida, ega jalg vahepeal kasvanud pole või saapad kokku kuivanud. :).Järv on 5km kaugusel kodust, vaja on vaid kelku ja pudel rummi, et päev mõnusalt mööda saata. No kiivrit oleks ka vaja :). "Mägi" on 300 km kaugusel, vajab lisa investeeringut mäepileti ja transpordi näol. Lisaks siis laua laenutus. Kui mõelda masulikult, siis oleks igati kasulik otsustada surfi kasuks. Aga tahaks nagu lauatada ka!
Nii ma siin siis oma mõtteid mõlgutan, sest parem teha ühte asja ja korralikult, kui kahte asja poolikult.
Aga, et surf siiski hingelähedasem, siis lähen soetan endale poomikaitsme, kiivri, sabakaitsme ja kelgu ja arvan, et varsti näeme Harkul. :). Sai vist otsustatud! :)


2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Õige otsus. Surf on fun ka talvel. Külasta Visa Teami blogi ja leiad sealt ühe video mis kinniitab, et piisab ainult taglasest ja uiskudest, et kiirust nautida

Anonüümne ütles ...

Siis võta ühelt tuttavalt lohe ja kapist lumelaud ja harkule triibutama..... Loheks võiks olla 7ruudune Obsession eheeee