Õpi surfama! Windsurfi algkoolitused! +3725228018

neljapäev, 23. juuli 2009

Vol 2/2009 "Nivea Surfilaager"

Tere tulemast neljapäevast sissekannet lugema! :)
Eelnevalt sai juba öeldud, et oli mõnus, sellega võikski selle päeva kokku võtta, aga kuna mulle meeldib hullult kirjanikku mängida, siis panen pikemalt.
Kl 12.15 lugesime laagri avatuks, siga st lipp läks vardasse ja tähtsad mehed said oma sõnad vähem tähtsatele ära öelda. Edasi kulges laager oma soodu. Tuli rahvast ja lisandus autosid.
Mõtlesin ,mis ma selles tuuletuses mõtlesin, aga nägin rannas olles Intsu ringi seilamas ja lõpuks randumas. Seirasin teda ära ootava pilguga, kuniks ta arvas heaks küsida, et noh, kas lähed proovid? Mul oli vaid üks küsimus, et mis selle eriti väikese mõõdulise purje suurus ka on, mida ma proovima lähen. Selgus, et kenake 7m2. No mis seal ikka, kui all on 220L laud ja selle all eriti siledakoeline mere pind. Mõeldud tehtud! Isegi päästevesti ei pannud selga ja pean mainima, et ma ronisin üle mitme aasta bikiinide väel vette, surf on karastanud ja hullust külmavaresest on saanud külmavarblane. Oma turvalisust silmas pidades ma kaldast palju ei eemaldunud, sest seda seitsmest oli krdi raske kangutada, aga ma siiski sain hakkama ja oijah, ennast kiitmast ma ei väsi. Ilmselt tähendab see seda, et võin kunagi tulevikus mõelda suurema purje, kui 5m2 peale, millega kihutada. Nii ma seal siis tiirutasin, kuniks mõtlesin, et aitab küll kangutamisest ja andsin vahtkorra üle Hardcore'ile, kes siis sellega oma lõbuks merele mängima läks :).
Peale lõunat panin isikliku kama kokku ja nautisin sellega seilamist, oma on ikka oma ja viib mind kenasti edasi ja kuuletub kergemini, kui suur laud. Hardcore näitas erinevaid välismaa keelseid manöövreid ja õpetas krüssamise põhitõdesid. Loodan, et must saab lõpuks asja ka, sest kui ikka kõik need minu jaoks suured ja kõvad tegijad vaevuvad mind õpetama, siis ei ole võimalik, et mulle midagi külge ei jää :). Igal juhul ma siin tänan veel kord kõiki, kes on mulle õpetust jaganud ja luban Teie õpetusi järgida ja olla nende vääriline!
Lõpetasin seilamise peale seitset ja olin ülirahul, et taas vee peal olin. Pidu võis alata!
Peo kohta nii palju, et kuna meil oli ääretult lahe seltskond oma telgi juurde kogunenud, siis jäi suisa isegi kontserto vaatamata, aga mis seal ikka, lobada oli ka mõnus. Ja muuseas, lisaks kõigele pidasin ma omale antud lubadust! Kuna lubas tuult järgmiseks päevaks, siis ma rummiusku ei hakanud :)!Pai pai mulle!
Info:
Koht: Roosta
Tuul: ca 3m/sek
Laud/puri: Fanatic 220L/7,0m2 Gaastra
Aeg: ca 1 tund
Laud/puri: SBKT 122L/ 5,0m2 GP
Aeg: ca 4 tundi

4 kommentaari:

Unknown ütles ...

Meeldiv, et sa tänada ei unusta! Aga ma sain lugedes väga kurjaks, et ilma päästevestita sõitma läksid!!!! Ära seda MITTE KUNAGI enam tee, kuni natukenegi ujuma pole õppinud.

Hardcore.

Surfipiiga ütles ...

Hardcore - ääretult armas, et see sulle korda läheb, mil viisil ja kuidas ma seal vees ukerdan :)

Kaie ütles ...

Ma ütleks samad sõnad,et vitsa väärt oled,et vestita vette ronisid!!!No ja kuna sa mulle vist kunagi ei suuda surfipisikut külge õpetada,siis võiksid õpetada seda,kuidas rummiusust keelduda võimalik on...:D

Surfipiiga ütles ...

Kle Kaiekas, minu meelest ma juba mingi hetk kuulsin, kuidas sa esitasid küsimuse, et kas juuksed saavad märjaks, kui surfata. Ma ütleks, et see on juba sinu puhul väga suur edasiminek :). Ja küll ma sind korra vette meelitan ja proovima, ehk siis saad aru,et rummiusust on võimalik vahel loobuda....