Õpi surfama! Windsurfi algkoolitused! +3725228018

teisipäev, 8. september 2009

"Blondiinid udus" 03.09.2009

Blondiinid udus või siis kaks eriti tarka ja asjalikku naisterahvast Pirital Hawaii Surfis.
Sattusime Margitiga nii öeldes siis tema nn mitte töötava mastijala ja kogu taglasega sinna, et teha selgeks nendele absoluutselt mitte professionaalsetele töötajatele, et nende kaup on igati kehva ja et sellega võib vaid põldu künda ja mitte surfata. :). Jutt käib siis paar sissekannet tagasi tehtud isepingulduvast või siis Tomi keeles vändaga sunnik või varrega juurikas nimelisest mastijalast NS power XT-st). Mingil meile teadmata põhjusel suutis Jürx sellest mitte töötavast mastijalast välja võluda kõik rigamiseks vajaliku ja taglas, mis meiega kuidagi koostööd ei soovinud teha, sai kribinal krabinal rigatud. Oh imet, oh imet! Margit suri seal samas piinlikkuse kätte ja no mina olin sunnitud ka veidi häbenema.
Kuna selgus, et see kamp seal on siiski tõelised profid ja mitte niisama ninnu-nännu mehed, siis nad ei lasknud meil õnneks seda tunnet kaua tunda. Margit ärkas taas ellu ja taipasime küsida kordus trükki st rigamist, et siis see ka ise selgeks saada. Jürx ei olnud kade ja siin kohal saab vaid öelda, et meie kaks ei andnud isegi kohukese mõõtu välja. Blondiinidele udus soovitan edaspidi spordiala harrastades süveneda, milleks ja mis moodi varustust kasutatakse ja kui manuali lugeda ei oska, siis lasta teha see kellegil ette puust ja punaseks.
Ja mida ma ei saa lisamata jätta, on see, et kui Teil kellegil on mõni mure või probleem, siis Hawaii Tom aitab alati, no mind aitab :). Suured tänud talle ja Jürxile, kes kaks naisolevust teadjamateks tegi!
Samuti võtan tagasi oma sõnad toote kvaliteedi osas. Sellega nimelt on kõik korras! :)

Kommentaare ei ole: