Õpi surfama! Windsurfi algkoolitused! +3725228018

teisipäev, 26. august 2014

"Hiiusurfi laager" 08-10.08.14

Hiiusurfi laager- ma ei pidanud sinna minema või tähendab, et siis, kui tuul puhub. No jah, läks nii nagu alati, ehk siis teisipäeval näitas, et puhub, ostsime piletid, tegime võimalikud bronnid ja siis neljapäeval ei näidanud enam mingit tuult. Mingi imelik asi nende laagritega, et kui laager, siis ei puhu ja ega muidu ka ei puhu. Nii, et siis jah, leidsime ennast reedel Hiiust. Kodus oli ka muidugi niisama päris hea olla.
Laupäeva hommikul seadsime sammud laagrisse. Sättisime telgi üles ja asusime laagerdama. Selle laagri kohta võib öelda, et kui tahad midagi teha, leia endale ise tegevust. Nii sai kambaga supitatud ja tuuletutes oludes lihtsalt edasi tagasi seilatud. Eks ma jändasin jälle selle suure komplektiga, sest kui oli soov liikuma saada, siis sellega seda ikkagi sai. Ma ei räägi siin glissamisest ega midagi, aga proovisin paute teha ja igaks setmeks juhuks sai mõned korrad nöörikat ka harrastatud, et kas nagu on jõudu, et see kaadervärk veest välja tirida. Tundub, et talvine sporditegemine on siiski oma jälje jätnud ja oli jaksu, et siledast veest puri kätte saada. :)
Mõnus ilm oli ja harrastajaid vees rohkelt. Vanameister( et oleks kohe selge, see ei tähenda tema vanust, vaid seda, et ta on kaua surfiga tegelenud) Hardcore'ilt sai ka mõned etteasted palutud ja ega ta uhke ja kade poiss pole, näitas meile igast vigureid vee peal. Ma igaks juhuks nende nimesid ei hakka ütlema, sest meelde nende nimed küll ei jäänud.
Laager oli tore, mõnede asjade üle, mida seal nägin, olen siiani hämmelduses, aga las need asjad jäävad minu enda teada. Keegi pole öelnud, et maailm ei peaks veider olema.
Kontserdid olid taas ootuspäraselt head ja mõnus oli nende saatel rokkida.
Meie järgmine päev viis meid hommikul Suureranda, kust lootsime vähe parematele tuule oludele. Alguses tunduski, et puhub, aga ei siiski. Tegime seal niisama tunnikese triibutamist ja läksime Kalanasse lõunatama. Mõnus koht ja mõnus olemine. Hiiumaal on hea!
Laagri pildid

Kommentaare ei ole: