Õpi surfama! Windsurfi algkoolitused! +3725228018

laupäev, 18. jaanuar 2014

Surfi- ja seiklusreis Golf de Roses, Hispaania 19.05-26.05.2014



Ma teen seda jälle!

“Elu on surf ja surf on seiklus!”

Tere Sulle, surfi- ja seiklustehuviline!
Kui Sa veel ei ole otsustanud, millal puhata ning mida huvitavat ja põnevat teha puhkuse ajal, siis siit tuleb üks võimalikest pakkumistest just Sulle!
Tule ja ava oma surfi- ja suvehooag 2014 Hispaanias, Kataloonias, imekaunis Golf de Roses.

Sihtkoht

Golf de Roses ( Catalan : [ ɡoɫv ðə rɔzəs ] ) on kõige kirde poolsem laht Kataloonia rannikul.
Laht on 16 km pikk ja sisaldab Muga ja Manoli jõe suudmealasid.
Lahe äärest võib leida looduspargi, erinevaid arhitektuuriimesid ning mitmeid kuurorteid- Roses , Castelló d' Empúries / Empuriabrava , Sant Pere Pescador , Empúries ja L' Escala.

Millega ja kuidas

Et tegu on seiklusreisiga, siis jätame seekord oma varustuse koju ja proovime, kuidas on reisida seljakotiga. Kasutame sihtkohta ja tagasi jõudmiseks odavlennufirmat Ryanair. Lend viib meid Girona lennujaama, kust sihtkohta pääsemiseks kasutame transfeeri.
Soovi korral saab lisapagasisse mahutada supelkalipsod ja trapetsid.

Majutus

Majutuseks oleme valinud kämpinguplatsil 4 kohalised bungalod, mis on varustatud kõige vajalikuga. Toitlustus self catering. Magamiskohad järgmiselt- üks magamistuba kahe eraldi voodiga, teine magamistuba nari kahele.

Surfikoht

Golf de Roses- tuntud kogu maailmas oma täiusliku purjelauasõidu tingimuste poolest ning peetud oma pidevalt puhuva tuulega parimaks surfikohaks Põhja- Hispaanias. Põhjuseks on pidevalt ja tugevalt puhuv tuul Tramuntana, mis tekib ilmastikuoludest Püreneedes. Tuul on eriti tugev kevadel ja sügisel. Tramuntana tingimustes tekivad kalda alla väikesed murdlained, mis võimaldavad harjutada hüppeid.
Termiline tuul valitseb suvekuudel( juuni keskpaigast septembri keskpaigani ).
Surfikoht on ideaalne algajatele ja ekspertidele, ole Sa kiiruse armastaja, freestyler või nii sama harrastaja.
Hommikused tuuleolud soosivad laste ja algajate surfioskuste omandamist ja harjutamist. Pärastlõunane tugevnev tuul sobib harjutamiseks nii juba alustanud, kui edasijõudnud surfarile. Tuule suunaks on sideshore vasakult ja side- onshore paremalt.

Klubi ja varustuse rent

Meie koostööpartneriks on juba järgi proovitud ning meie poolt kõrge hinnangu saanud Club Mistral, mille keskusele kuulub 80 m lai liivarand. Madala vee ala ulatub 30 meetrini, olles ideaalne rannaltstardi alustamiseks. Klubi asukoht on tuule seisukohalt täiesti ohutu ja Sa ei triivi merele. Sellegi poolest on klubi juures alati valmis päästepaat ning abivalmis päästjad. Klubiga on kokku lepitud soodsatel tingimustel surfirent. Rentimiseks on klubil Fanaticu lauad ja Northi purjed.

Info

Hind 325.-

Sisaldab edasi tagasi lendusid, transfeere, majutust min. 4 inimest apartmendis.

Lisatasu eest: varustuse rent, toitlustus, BQ õhtud surfiklubis, ekskursioonid, koolitus. Täpsem hinnainfo veidi aja pärast.

Registreerimine kuni 20.01.14. Kohtade arv on piiratud.

Lisainfo ja küsimused: kristakarik@hotmail.com või 5228018

Kommentaare ei ole: