Õpi surfama! Windsurfi algkoolitused! +3725228018

reede, 7. mai 2010

Surfihooaja avamine- surfilaat ja klubi avamine 01.05.2010

Surfihooaja avamine peaks tähendama, et olen vees käinud. Kahjuks ei saa ma selle kohast hõiset siin veel maha karjuda, sest minu meelest on õues ikka veel talv ja mitte mingi valemiga pole võimalik mind vette meelitada.
Eks Eesti meditsiini poolt diagnoositud krooniline kaelanärvipõletik hoiab ka tagasi, kuigi ta otseselt tunda ei anna.
Aga mis ma siin ikka pajatan! Hooaeg sai alustatud surfiturul ja Pirita surfiklubi avades. Eks needki on olulise tähtsusega sündmused. Minu õnneks sain sellest ise väikese korralduspoolega osa võtta ja no mida sa hing veel ihaldad? Kui ei saa vee peal surfi harrastada, siis tuleb seda maa peal teha.
Õnnestus ära näha kõik vanad sõbrad tuttavad, räägitud surfi juttu, tehtud nalja ja veedetud mõnusalt aega.
Et otsin omale väiksemat lauda( müüjad otsige oma demolauad välja ja tehke pakkumised), siis pidasin pikalt aru Aloha Tomiga( vabandust, et ma Sind nii nimetan), kes on alati nõus oma tarkust jagama ja kes oli koheselt valmis pakkuma võimalust proovida erinevaid laudu. Sellega meie vestlus muidugi ei piirdunud. Olen endiselt millegi pärast Formula fantaasiate küüsis ja nii sai ka seda teemat väheke arutatud. Tomi arvamus oli küll selline, et võib olla see pole kõikse parem mulle, sest olen nii hirmus kerge, aga proovimise soovi see päriselt ära ei viinud, kuigi raputas veidike ehk reaalsusesse. Ise ma pole sellest sellisena mõelnud, et olen liialt kerge nii suure varustuse jaoks, aga ehk siiski õnnestub. Mõtlesime, et kuna Jaanus Ree on meil selle klassi eestvedaja, siis edasi arutan neid asju temaga, nii proovimise, kui muud teemat. Loodetavasti on Jaanus lahke infot jagama :).
Laat lõppes mõnusa grilliga ja läks kenasti üle peoks. Seda melu mul kahjuks ei õnnestunud ise pealt vaadata, aga pildid on väga kõnekad.
Nüüd jääb vaid üle hooaeg tegelikult avada!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui pidusid hooaja alguseks lugeda, siis hooaeg kesta aasta ringi ja ei saagi kunagi läbi ;)

Anonüümne ütles ...

Vaat mis tähendab armumine, enam ei saa vabalt pidub,u panna ja tundub, et ka surfamisega juhtub sama, muidugi kui väljavalitu just surfar ei ole...

Surfipiiga ütles ...

To anonüümne 2 - kas räägid oma kogemustest, et kui armud, siis ei saa vabalt pidu panna? Minu puhul see kindlasti ei kehti, sest kaaslaseks tuleb valida ikka keegi, kes vajadusel vabaduse annab. Kes siis endale sellise kaaslaseks valib, kes sind nööri otsas kinni hoiab? :) Ja kui sa oleksid oma silmad/kõrvad eelmisel suvel lahti hoidnud ja blogi lugenud, siis teaksid, et mu väljavalitu on surfar :)Nii, et sinu tunded minu surfist eemale jäämise osas ei ole õiged! :) Merel kohtume, kes iganes sa ka ennast selle anonüümse nime taga peidad! :) Tuult!

Anonüümne ütles ...

Siis on kõik hästi... Merel näeme..