Õpi surfama! Windsurfi algkoolitused! +3725228018

kolmapäev, 11. veebruar 2009

"Kord väike, kord suur" 08.02.09

..ootan tuult, olen surfar, kes eksinud teelt, vale suund.... või ala midagi taolist. Igal juhul oli taas kord põhjust nimetada olukorda"lollimajaks".
Pidin täna Harkule minema koos kamraadidega, lisaks siis tütreke kah, et õpetan jääl toimetamisi. Viskasin lõuna ajal asjad autosse ja läksin igaks juhuks olukorraga tutvuma.
Toimekad olid kohal juba ja rigasid purjesid. Autost väljudes selgus, et kõndimine lume peal tähendab üht sammu edasi ja kaht tagasi, no tuule jumal oli nii armuline, ja lisaks vajasin telliseid taskusse. Tekkis küsimus, et kas see neljane on täna ikka asjakohane? No oli küll, aga 100 kg-le meestele...
Ei hakanud oma kärbeskaalus eluga riskima ja mõtlesin, kust väiksemat purje saada. Kõne surfivend Intsule ei rõõmustanud, sest selgus, et ega sellest neljasest väiksemaid laenutatagi.
No jah, mis seal siis ikka, aga jubedalt närvi ajas...
...nüüd siis mõtlengi siin, et kas soetada omale miski 3m2 puri tormide jaoks, või käia veelgi tihedamalt jõudu tegemas või siis hakata sööma ja võtta kaalus juurde või õppida üks normaalne lisahooaeg surfi ja areneda piisavalt, et neljane asja ära ajaks.... järjekordne dilemma....
Aga Intsule ja Laurile õnnesoovid segaseks olemise puhul!Kiiruserekordid ruulivad :)!

Kommentaare ei ole: