Õpi surfama! Windsurfi algkoolitused! +3725228018

esmaspäev, 19. august 2013

"Südamest surfi" 28.07-09.08.13

Kui peaaegu kuu aega ei ole sissekandeid tehtud, siis on väga keeruline meenutada, mis mingil ajal toimus. Panin nüüd pea tööle, vaatasin tehtud pilte ja lugesin peetud kirjavahetusi ja ehk õnnestub midagi ka kirja saada.
Kuu on olnud meeletult kiire ja kolme nädala jooksul olen võtnud omale mõned vabad õhtud, sest mingil hetkel ma tundsin, et ma ei jaksa iga õhtu tulla koju kl 11 ja minna järgmisel hommikul kl 8-ks jälle tööle.
Samas on see aeg olnud just täpselt selline, mis mulle meeldib- kõik õhtud mere ääres heade sõprade seltsis, harrastamas oma meelistegevust.
Aga panen kõik oma tegemised kirja, et ei peaks ise hiljem hakkama jälle meenutamisega otsast peale.
28.07.13- Annika algkoolitus Laulasmaal
29.07.13- Surf Kakumäel
30.07.13- Käisin ise Laulasmaal surfamas, aga sain täiega tuule tünga. Elukiire ettevalmistus ei aidanud ja tuul kukkus ära just selleks momendiks, kui vette jõudsin. Tegin siiski väikese tik-takitamise meenutamaks, millised olud on seal SPA juurest vette minnes. No ei ole midagi muutunud, kivid on endiselt sama koha peal. :). Aeg: 0,5h
01.08.-Käisin Püünsis. Kaasa võtsin just äsja alustanud Annika, kellele soovisin näidata Püünsit. Oli veidi karm õhtu, aga ta sai imekenasti hakkama.
Ise nautisin raju täiega, kuigi jah, tuleb öelda, et naudingu täiuslikkusest jäi puudu või oli pigem üle, iga otsa pealt üles korjatud rohutuustik, mis võttis korralikult hoo maha ja tegi sõidu keeruliseks. Muidugi oli viiene puri üle, aga kes see siis viitsib seda vahetama minna. Aeg: 2h.
03.08- Kelly ja Ele-Ly algkoolitus Laulasmaal. Peale koolitust puhus nii mõnusalt, et otsustasin võtta ühe suurtest laudadest ja harjutada nonplaning carve gybe. Kohe tund aega jutti lihtsalt seilasin ja proovisin. Tuleb kenasti!
Info: Aeg: 1h, varustus: RRD easy ride M(180L), Gaastra Pilot 5,0m2.
04.08.13- Maksimi algkoolitus Kakumäel. Lisaks osalesid koolitusel Surfikooli lohesurfiinstruktorid.
05.08.13- Surf Kakumäel- lubasin pühalikult, et ma enam sinna ei roni surfama, aga näe, olin jälle kohal ja ei olnudki kõikse hullem. Kui rullist välja sai, siis tagapool tuli gliss ka mõnusalt välja. Ei olnudki need lained nii jubedad, või ma siis hakkan lihtsalt harjuma. Tacki harjutamiseks üli hea.
Info: Aeg: 2h, varustus- enda oma.5,0m2 puri.
06.08.13- Lätlase Danise algkkoolitus Kakumäel
07.08.13 Danise koolituse jätk Kakumäel
09.08.13 Surf Püünsis-Meeletu burgaa ja taas valesti tehtud valikud. Alguses tundus, et viis ruutu on vähe, aga siis hakkas kuskilt sellise hooga tuult jagama, et peale tunni ajast vees möllutamist ja ülepurjestuses lendu, läksin kaldale asju vahetama. Selle aasta esimene kord neljase purjega. Päris hästi sobib kokku mu uue lauaga ja tundus parem kui siiani. No loodame, et koostöö hakkab sujuma. Kui päris ausalt öelda, siis oli ka see lõpuks üle, mis üle. Eks see maksis mulle kätte ka, sest kukkusin selliselt sisse, et väänasin jala pahkluust korralikult välja. Ega peale seda enam suurt sõidust välja ei tulnudki´, sest polnud võimalik jalale toetuda. Seekord olid kaasas juunis alustanud lätlane Jurgis ja Annika. Nende jaoks oli muidugi tuult ikka väga ja väga palju, aga kõik, mis ei tapa, teeb tugevaks.
Aeg: 2,5h. Varustus- ikka enda omad
Nüüd olen meenutamisega nii kaugele jõudnud, et lõpetan siin lühikirjelduse ja alustan jälle pikkasid monolooge järgmistes peatükkides. Surfi on olnud kohe südamest!

Kommentaare ei ole: