Õpi surfama! Windsurfi algkoolitused! +3725228018

esmaspäev, 15. juuli 2013

"Kamp hulle entusiaste ehk rig rotator'i tund" 11.07

Suveõhtutel on parim tegevus mere ääres olesklemine. Minu õhtud teeb tegelikult veel paremaks see, et olesklemine ei ole niisama mingi märjukese libistamine, vaid see on seotud ikka eriti armsa tegevusega.
Eks see kõige armastatum tegevus on ikka surfiga seotud. Isegi sellisel kujul, kui ise sõitma ei saa, vaid oma entusiasmist nakatavate õpilaste jaoks rohkem kui 2 tundi lihtsalt vees seisad ja juhendad.
Ja teate, ma pühendan kohe siin samas oma tõelised kiidusõnad eriti kreisile õpilasele Jurgisele, kes sõitis Riiast spetsiaalselt selleks kohale, et saaks paar tundi vee peal olla ja siis tagasi Riiga kihutas.
Vot sellist tahtmist asjaga tegeleda nii lihtsalt ei leia!
Aga eks need ülejäänud on ka sellised, kes igal võimalikul ja võimatul hetkel vette ronivad.
Aga et, mis me siis tegime?
Kohal olid Tiina ja Katri ja nendele sai ette näidatud esmalt kaldal ja siis vees, kuidas on võimalik omal elu tuule abil lihtsaks teha. Ehk siis, mis moodi purjega ringi käia, hoida ja keerutada.
Katriga alustasime ka kaldalt stardi õppimist.
Jurgisega vaatasime üle eelmisel korral õpitu ja võime öelda küll, et harjutamine teeb meistriks.
Kõikse imelikum selle juures on, et aeg lendas selliselt, et need, kes arvasid, et lähevad kuulama Marjut, Kultuuritolmu raames, nendel jäi Marju nägemata, sest me lõpetasime alles pool 11 õhtul, kui päike oli merre vajunud!
Oli alles õhtu, täis naeru ja harjutamist!
Mõnna mõnna!

Kommentaare ei ole: