Õpi surfama! Windsurfi algkoolitused! +3725228018

reede, 4. september 2009

"Kui p..-s siis p..-s" 31.08.2009

Puhus kurjam täiega ja oli lootust väga mõnusale surfiõhtule. Kui mina ja Margit Püünsisse jõudsime, oli laulupidu juba alanud. Pistsin nina autost välja ja uurisin, et mida see tuulepoiss teeb? Mürgeldas muuseas mis kole. Mõtlesin, et kas jälle on liiga palju, et neljasega peale minna? Margit teatas kohe, et tema vette ei lähe sellise tormiga ja , et mina olen ebanormaalne, kui lähen. No mul oli tõesti probleeme enda ja maa kontakti hoidmisega, sest tuul tahtis vägisi lendu viia, rääkimata siis purjega vee peale minekust. Siiski otsustasin, et kui siin juba olen, siis panen asjad kokku ja vähemalt lähen proovin, et mis ja kuidas.
Nii igaks juhuks pärisime veest välja tulnutelt ka nende purjesuuruste kohta ja vastuseid kuuldes ei tundunudki neljane suur. Aga eks katseeksitusmeetod (kas see on üks sõna või?) teeb asjad selgeks. Läksin siis merele ja püüdsin seal miskit ära teha. Tegin edasi tagasi triibu ja kuna see ei olnud üldse mõnus ja puri tahtis käed jälle otsast venitada, siis mõtlesin, et lähen pakun Margitile, et tulgu ja proovigu, et võtku minu puri ja enda laud. No ta arvas, et jätab täna vahele. Siis mõtlesin, et ok, et mis seal ikka, lähen siis sõidan veel ise, ehk saab kuidagi sõidumõnu kätte.
Saingi, täpselt ühe triibu jagu merele, sest tagasi triibutades arvas mu esimene jalaaas heaks lõpetada minuga koostöölepingu. Pidin selle tagajärjel peaaegu vette lendama, aga suutsin siiski tasakaalust kinni haarata ja laua vastu tuulde sõtkuda ja õnnestus pääseda ebameeldivast spa keskkonnast. Pean tunnistama, et lausa jube on ilma esimese jalaaasata sõita. Mõttes mõlkus õudusfilm"Mida sa tegid eelmisel suvel? Ja nii siis püüdsin meenutada ja sain elusalt kaldale, ei läinudki kaladele roaks.
Kahju oli muidugi oma lauast ja kadunud jublakast ja eks meelehärmi oli ka, sest vaja ju nüüd uus jublakas leida.
Siin kohal tänan sõpra Punamütsikest, kes kees üle headest ideedest. Aga kõikse lihtsam on muidugi võtta kõne sinna, kust laud pärit ja uurida olukorda. Ja otseloomulikult saab sealt kõik vajaliku, oska ainult õigesti küsida.
Aga sõidupäev ja tuju olid siiski rikutud.
Marjul käisin ka mitte vabatahtlikult, no sain õppetunni, mis marjaks ära kulus - vaata alati üle kamade kinnitused ennem vette minekut!
Info:
Koht:Püünsi
Tuul: ca 10m /sek
Laud/ puri: SBKT 122L, GM 4,0m2
Aeg:0,5h

Kommentaare ei ole: